U bent verwijzer

U bent verwijzer

Verwijspraktijk Amersfoort

Welkom bij Verwijspraktijk Amersfoort. U kunt voor een breed scala aan behandelingen patiënten verwijzen.


Het kan zijn dat u met bepaalde behandelingen minder affiniteit hebt. Wellicht hebt u voor sommige behandelingen te weinig tijd. Wat uw reden om te verwijzen ook is, u wilt dat uw patiënt de juiste zorg krijgt en dat u de juiste terugkoppeling krijgt. Via deze website kunt u een eerste indruk krijgen van de praktijk, de behandelingen en de behandelaar. Indien gewenst, kunnen we eerst persoonlijk kennismaken alvorens u patiënten verwijst. Heeft u nog vragen of opmerkingen, ook dan kom ik graag met u in contact.


Voor verwijzingen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. U kunt ook een mail sturen naar verwijspraktijkamersfoort@zorgmail.nl. Veel patiënten hechten er waarde aan eerst een kijkje te nemen op een website alvorens zij zelf besluiten om een afspraak te maken. Indien uw patiënt hiervoor kiest, kunt u een verwijskaart meegeven. Wel is er altijd eerst een verwijsbrief nodig, alvorens een afspraak wordt ingepland.


Na het maken van een afspraak zal uw patiënt informatie krijgen over de praktijk (welke ook op de website te vinden is) en meestal een aantal vragenlijsten. Voor optimale zorg hecht ik er belang aan dat wij - de patiënt, u als verwijzer en ik - als team opereren. Daarom wil ik u vragen om naast de verwijzing, met goedkeuring van de patiënt, een zo compleet mogelijk dossier te doen toekomen. Zo voorkomen we dubbel werk en verlies van belangrijke informatie. Op mijn beurt zal ik u op de hoogte houden van de vorderingen en overleggen welke stappen in het behandeltraject genomen kunnen worden en door wie.

 

Ik verheug me op een soepele, gezellige en doeltreffende samenwerking.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
gaag contact opnemen met patiënt voor het maken van eenafspraak
patiënt zal zelf contact opnemen met de praktijk voor het maken van een afspraak
 
 

info@verwijspraktijkamersfoort.nl

033 - 737 0514


AGB 38380134

KvK 34353903

Verwijspraktijk Amersfoort

Parelhoenstraat 28

3815 AG Amersfoort